TENDER

MANAGEMENT

zelfst. nw | ook wel: bidmanagement, tenderen

TheTenderCompany definitie: het inschrijven op een
aanbesteding die door een overheidsorganisatie in de
markt is gezet

Wist je dat de overheid jaarlijks 74 miljard euro via aanbestedingen uitgeeft? Dat zijn veel leveringen, diensten en werken voor veel uiteenlopende bedrijven. Als bedrijf kun jij daar ook aanspraak op maken, wanneer je je inschrijft op een van die aanbestedingen – én wint.

Het gecompliceerde proces van inschrijven op een aanbesteding (ook wel: tenderen) heeft je eerder misschien tegengehouden, uitgesloten van een aanbesteding óf een hoop frustratie bezorgd.

Gecompliceerd proces en een hoop frustratie?
Wij brengen daar graag verandering in!

TheTenderCompany neemt het gehele proces namelijk voor je uit handen

Jouw inschrijving wordt onze inschrijving

Samen gaan we voor de winst. Met onze specialistische kennis en meer dan vijftien jaar ervaring zorgen we dat jouw inschrijving aan alle eisen van de overheid voldoet, net een beetje extra opvalt tussen je concurrenten én dat alles gestructureerd verloopt.

Onze diensten

Behalve het uit handen nemen van inschrijvingen op aanbestedingen, kan TheTenderCompany nog meer tenderbehoeften vervullen.

Tender Management

Organsisatieadvies en innovatie

Detachering en werving

Tender Evaluatie Tool (TET)

Detachering en werving

Je wilt je tenderafdeling naar een volgend niveau brengen en zoekt de perfecte tenderprofessional voor je organisatie.

Je wilt op structurele basis ijzersterke inschrijvingen doen en zoekt iemand die jouw waarden uitdraagt, past in het team en van alle ontwikkelingen op de hoogte is.

Wat je niet wilt, is eindeloos sollicitatiegesprekken voeren en onzeker zijn over de kandidaten.

TheTenderCompany heeft een groot netwerk van professionals én jarenlange ervaring met beide kanten van het aanbestedingsproces. Een aanbeveling van ons betekent dat wij oprecht geloven dat we ‘the (wo)man for the job’ hebben gevonden. Wij toetsen kandidaten aan je organisatie en de kernwaarden waar TheTenderCompany voor staat, als een extra kwaliteitscontrole. Laat onze tenderervaring jouw bedrijf verder helpen en benader ons vrijblijvend over detachering en werving.

Organisatieadvies en innovatie

TheTenderCompany heeft niet alleen ruime ervaring met tender management, maar heeft ook aan de andere kant van de aanbestedingstafel een comfortabele plek: wij doen net zo goed en net zo graag aan inkoop management (procurement).

Wij doorgronden beide kanten van het proces en weten daardoor als geen ander wat er nodig is om een tenderafdeling door te ontwikkelen.

Wij brengen jouw tenderafdeling een stap verder door tendermanagement te implementeren als een structureel, commercieel middel. Dit doen we door overheidsorganisaties en aanbestedingen die voor jou interessant zijn in kaart te brengen en te zorgen dat jij als ondernemer sterk op hun radar komt. Zo zul je geen relevante tenders meer missen!

Ook kunnen wij veel tools inzetten die jouw commerciële leven makkelijker maken, zoals een bedrijfsprofiel, kwalificatieformulier en analyse aanbesteding. Wij beloven: daarmee geven we een meetbare boost aan je organisatiedoelstellingen.

Tender Evaluatie Tool (TET)

Met bloed, zweet en tranen schrijft jouw tenderafdeling steeds weer in op nieuwe aanbestedingen. Altijd met de juiste intenties: de inschrijving aan alle regels en wetgevingen laten voldoen, de unique selling points van het bedrijf naar voren brengen én de gestelde organisatiedoelen behalen. Wanneer je de inschrijving wint heb je één van die doelen behaald, maar kun je zomaar achterblijven met vragen. ‘Wat zijn verbeterpunten voor het inschrijfproces?’ ‘Kan het efficiënter?’ ‘Wat moeten we verbeteren om nog meer inschrijvingen te winnen?’ Daar kunnen wij van dienst zijn!

Met onze Tender Evaluatie Tool (liefkozend TET genoemd) voeren we onafhankelijke inschrijfevaluaties uit, waarmee we de ervaringen van de aanbestedende partijen omzetten in concrete verbeterpunten. De data die TET vergaart is overzichtelijk, makkelijk deelbaar en 24/7 voor jou beschikbaar. Met een dashboard en rode draden-analyse weet jij hoe je meer uit de markt, je eigen organisatie en inkopers haalt. Wij visualiseren de data en doen een analyse zodat jij direct aan de slag kunt.

 

TET’s how we like it.