Waar veel mensen in een kramp schieten als het gaat om aanbestedingen en het hele proces dat daarbij komt kijken, worden wij er juist razend enthousiast van

Aanbesteden zorgt voor een eerlijke marktwerking (want: alle partijen krijgen dezelfde kansen)

Aanbesteden voorziet bedrijven van langdurige omzet en daarmee levensvatbaarheid

Je helpt de overheid om haar toekomstvisie waar te maken en maatschappelijke problemen op te lossen

Zo maak je de wereld een beetje mooier, één aanbesteding per keer. Wij zouden ons in geen enkel ander vakgebied willen begeven.

Wij willen aanbesteden anders en beter doen, zodat er geen afstand, maar juist verbinding tussen overheids-organisaties en de markt is.TheTenderCompany is jong en flexibel, onze dienstverlening is niet in beton gegoten

We kijken naar wat nu actueel is en bewegen daarin mee. Bijvoorbeeld: door kort en cyclisch (ook wel agile) te werken versnellen wij een aanbestedingsproces van zes weken naar een eerste versie binnen drie dagen.

We maken aanbesteden graag pragmatischer en effectiever, zodat het minder tijd kost en meer oplevert.

Ook onze eigen TET (die we graag aan je voorstellen) spreekt voor ons innovatieve denken.

TheTenderCompany belooft naast enthousiasme, ervaring en een moderne aanpak ook…

Samen sterker

Wij acteren als een dynamische netwerkorganisatie, met een uitgebreide pool van flexibele professionals. Zo brengen we diverse expertises samen, waaronder juridisch advies, grafische vormgeving en tenderschrijven. Op deze manier plaatsen we de opdrachtgever centraal en streven we naar een geïntegreerde benadering.

Dit is ons
Dreamteam

Arjan Holwerda
TheTenderCompany

Michiel Elferink
TheTenderCompany

Shanna
TheTenderCompany

Eline
TheTenderCompany

Nathalie
TheTenderCompany

Kelly
TheTenderCompany

OVER ARJAN

10 Jaar ervaring

Expert in de begeleiding van mensen en processen.

Een KEI op de inhoud en écht geïnteresseerd

Een enthousiaste en gepassioneerde inkoper, maar ook een toegewijde echtgenoot en betrouwbare vader van twee zoons. Heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren- en begeleiden van complexe aanbestedingsprojecten.

Beschikt over kennis van werkgerelateerde aanbestedingen waar je ú tegen zegt. In al zijn gedrevenheid en vak expertise, bovenal een man met hart voor mens en materie. Kun je ook tegenkomen in hardloopschoenen, op de fiets of in de sportschool.

OVER MICHIEL

6 jaar als inkoopadviseur

12 jaar als tendermanager

Efficiënt, effectief én sensitief

Heeft vier grote passies: zijn gezin, sporten, (Europees) aanbesteden en Zuid-Europa. Is een positieve duizendpoot die zich continu blijft ontwikkelen. Zoekt in alles de oplossing en sleept je mee in zijn enthousiasme.

Ontzettend veel ervaring aan beide kanten van de aanbestedingstafel. Werkt persoonsgericht, is ondernemend en komt altijd zijn afspraken na. Staat graag op het voetbalveld met zijn zoons in Haarlem. Loopt op z’n tijd een marathon en gaat graag uit eten met zijn verloofde.