PROCURE•MENT

MANAGEMENT

zelfst. nw | ook wel: inkoopmanagement, aankoopbeheer of inkopen voor de publieke sector.

TheTenderCompany definitie: het inschrijven op een
aanbesteding die door een overheidsorganisatie in de
markt is gezet

TheTenderCompany heeft jouw succes voor ogen

Als overheidsorganisatie ben je aanbestedingsplichtig en wil je dat het veelomvattende aanbestedingsproces zo soepel mogelijk verloopt. Met als resultaat: een partij die helemaal bij jou en je organisatie past.

Aanbesteden werkt ook in je voordeel, omdat je het kaf van het koren kunt scheiden en de meest geschikte partij voor je werk, levering of dienst vindt.

Wij schrijven samen met jou een aanbesteding waar zowel juridisch als inhoudelijk geen speld tussen te krijgen is

Wij zijn de ultieme interim inkoper voor jouw organisatie. Zie ons als het fundament waar je het hele proces op kunt bouwen

Wij leggen contact met alle betrokken partijen en zorgen uiteindelijk voor een contract met een partij waar je van op aan kunt

Kortom: wil jij de inkoop uitbesteden, dan ben je bij TheTenderCompany aan het juiste adres!

Onze diensten

Behalve het uit handen nemen van inschrijvingen op aanbestedingen, kan TheTenderCompany nog meer tenderbehoeften vervullen.

Procurement Management

Organisatieadvies en innovatie

Detachering en werving

Tender Evaluatie Tool (TET)

Detachering en werving

Je wilt je inkoopafdeling naar een volgend niveau brengen en zoekt de perfecte inkoper voor je organisatie.

Je wilt op structurele basis ijzersterke aanbestedingen in de markt zetten en zoekt iemand die jouw waarden uitdraagt en past in het team.

Wat je niet wilt, is eindeloos sollicitatiegesprekken voeren en onzeker zijn over de kandidaten.

TheTenderCompany heeft een groot netwerk van professionals. Een aanbeveling van ons betekent dat wij oprecht geloven dat we ‘the (wo)man for the job’ hebben gevonden. Wij toetsen kandidaten aan je organisatie en de kernwaarden waar TheTenderCompany voor staat. Laat onze inkoopervaring jouw inkoopafdeling verder helpen en benader ons vrijblijvend voor detachering en werving.

Organisatieadvies en innovatie

TheTenderCompany heeft niet alleen ruime ervaring met procurement management, maar heeft ook aan de andere kant van de aanbestedingstafel een comfortabele plek: wij tenderen net zo goed en net zo graag.

Wij doorgronden beide kanten van het proces en weten daardoor als geen ander wat er nodig is om een inkoopafdeling door te ontwikkelen.

Wij brengen jouw inkoopkoopafdeling een stap verder, met aanbestedingskalenders, klantrelatiemanagement, MVI, categoriemanagement, risicomanagement en nog vele andere tools.

En wij beloven: daarmee geven we een meetbare boost aan je organisatiedoelstellingen.

Tender Evaluatie Tool (TET)

Met bloed, zweet en tranen zet de inkoopafdeling van je organisatie steeds weer nieuwe aanbestedingen in de markt. Altijd met de juiste intenties: de aanbesteding aan alle regels en wetgevingen laten voldoen, de interne klant voorzien van de juiste partij, de markt optimaal benutten én de gestelde organisatiedoelen behalen. Wanneer je de juiste inschrijver vindt heb je één van die doelen behaald, maar kun je zomaar achterblijven met vragen. ‘Wat zijn verbeterpunten in het aanbestedingsproces?’ ‘Kan het efficiënter?’ ‘Wat moeten we in de aanbestedingen aanscherpen om een betere match te vinden?’ Daar kunnen wij van dienst zijn!

Met onze Tender Evaluatie Tool (liefkozend TET genoemd) voeren we onafhankelijke inkoopevaluaties uit, waarmee we de ervaringen van de inschrijvende partijen omzetten in concrete verbeterpunten. De data die TET vergaart is overzichtelijk, makkelijk deelbaar en 24/7 voor jou beschikbaar. Met een dashboard en rode draden-analyse weet jij hoe je meer uit de markt, je eigen organisatie en inkopers haalt. Wij visualiseren de data en doen een analyse zodat jij direct aan de slag kunt.

 

TET’s how we like it.