Wij blinken uit in…

...enthousiast en gepassioneerd

ons werk doen. En dat betekent dat we veel positieve energie met ons meebrengen, omdat we geloven dat we de wereld steeds een stukje mooier maken, één aanbesteding per keer. DISCLAIMER: als je met ons samenwerkt loop je het risico óók een aanbesteding fan te worden.

…onze ervaring in de praktijk brengen

Dat is al meer dan vijftien jaar werkervaring met zowel aanbestedingen in de markt zetten als inschrijven op aanbestedingen. Deze complete blik op de markt maakt ons de ideale partij om jou verder te helpen op elk gebied van aanbesteden.

…het inzetten van ons dreamteam

Bij TheTenderCompany kun je erop rekenen dat we enkel specialisten inzetten. Ons team bestaat uit ervaren en gedreven professionals die samen elke stap van het proces doorlopen en een succesvol resultaat boeken.

…dominant schrijven

 Dit gaat over tender management en daarmee bedoelen we dat we de informatie voor de inschrijving zo feitelijk, compleet en met cijfers onderbouwd schrijven, dat de inkoper (oftewel: de overheidsorganisatie die de aanbesteding in de markt heeft gezet) een volledig beeld heeft van jouw bedrijf. En meer: wij halen de sterke punten van je bedrijf naar boven door samen kritisch te kijken naar je toegevoegde waarde. Dit zetten we tijdens de inschrijving op papier, maar daar heb je na de inschrijving ook nog wat aan. De informatie die we vergaren maakt jouw bedrijf beter en unieker.

…innoveren

De aanbestedingswereld mag van ons best een beetje wakker geschud worden. Er is afstand tussen de overheid en de markt, processen zijn veelomvattend en onoverzichtelijk en het hele proces van aanbesteden kan lang duren. Begrijp ons niet verkeerd: we zouden ons in geen ander werkveld willen bevinden want aanbesteden zorgt voor een eerlijke marktwerking, het realiseren van de toekomstvisie voor ons land en lost maatschappelijke problemen op. Maar waar wij het aanbestedingsproces makkelijker en toegankelijker kúnnen maken, doen we dat graag. Wij hanteren dan ook een agile-werkwijze (korte, cyclische stappen en doelstellingen), zetten vernieuwende tools en diensten in en kijken altijd verder dan de opdracht die ons gegeven is. Onze werkwijze is niet in beton gegoten en werken met TheTenderCompany betekent maatwerk krijgen. Zodat we voor elke organisatie en elk bedrijf van grote waarde zijn.

…transparantie en toegankelijkheid

Het struikelblok van veelomvattende processen is dat je soms het overzicht verliest. Hoe makkelijk is het dan om de procedure volledig over te nemen en je eigen ding te doen? Niet met TheTenderCompany! Wij beroemen ons op onze toegankelijkheid – geen vraag is ons te gek, we helpen écht graag – en zijn altijd transparant.

…mannen van ons woord zijn

 Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent én er zeker van kunt zijn dat elke afspraak nagekomen wordt.

...focus

Onze brede ervaring en specialistische kennis zorgen ervoor dat we heel veel kúnnen. Maar wat we wíllen, is aandacht hebben voor onze klanten en de zaken die er nu toe doen. Zo kunnen we met elkaar het verschil maken. We beloven altijd goed te luisteren en te doen wat nodig is met onze ogen gericht op de juiste prioriteiten.

Tot je dienst

Helpen

Meedenken

Dienstbaarheid

Dat is het DNA van TheTenderCompany. We staan écht graag voor je klaar en willen 125% geven om jou tot dienst te zijn. Of je nu een overheidsorganisatie of ondernemer bent, met onze unieke en waarde toevoegende diensten kunnen we beslist iets voor je betekenen. Dat doen we uiteraard met tender management en procurement management, maar ook met detachering en werving, organisatieadvies en onze Tender Evaluatie Tool (TET)