fbpx

Contractmanager

door | jun 12, 2024

Per wanneer? Per direct
Hoeveel uren in de week?
28 uur per week
Type vacature?
Freelance (12 maanden)
Opdrachtgever? Provincie

TheTenderCompany is dé aanbestedingsspecialist die je aan de hand neemt in de wereld van aanbesteden. Of je nou een overheidsorganisatie of ondernemer bent; wij weten exact wat we moeten doen om jouw aanbesteding te laten slagen. Gefocust op de finish, met aandacht voor elke stap. Vanuit ons netwerk dragen wij zorg voor professionele bemiddeling.

Wat is de opdracht?
Ben jij diegene met een echte passie voor infrastructuur? Of het nou gaat om boerenweggetjes, snelwegen, bruggen of vaarten. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk de bereikbaarheid is, in iedere situatie. Zo spelen de oevers van de vaarten in Flevoland een cruciale rol in het waarborgen van een veilige scheepvaart, de doorstroming van het water en de bescherming van het achterland. In de jaren ’60 en ’70 zijn de eerste oeverbeschermingsconstructies aangelegd.  En deze constructies bereiken inmiddels het eind van hun technische levensduur. Zodoende is er besloten om dit aan te pakken middels het meerjarenprogramma (MJP) Oeverbescherming. Dit programma heeft als doel een zo effectief en efficiënt mogelijke manier grootschalig onderhoud en waar nodig vervanging te realiseren.

Als contractmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor marktpartijen. Dus ga jij over de beheersing van het gehele proces: de aanbesteding én de uitvoering. Zo ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een inkoopplan met aanbestedingsstrategie, het opstellen van de aanbestedingsstukken, de begeleiding van de aanbesteding, de contractering en het opstellen én uitvoeren van het contractbeheersingsplan.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in staat om hybride te werken werken.
  • Je beschikt over een eigen laptop.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau in de richting van civiele techniek of bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring als contractmanager.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op voor meer informatie.
Mail: michiel@ttcompany.nl
Telefoon: 0646761823